Novosti

1. Okrugli stol Lokalnih partnerstava za zapošljavanje Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije

U srijedu, 24. lipnja 2020. godine s početkom u 12 sati održan je prvi online okrugli stol Lokalnih partnerstava za zapošljavanje Virovitičko-podravske, Požeško-slavonske i Bjelovarsko-bilogorske županije putem Zoom aplikacije u sklopu projekta Pozitivne vibracije koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava UP.01.3.1.01.0081.

Tema online okruglog stola je bila „Što nas čini (ne)uspješnima – faktori (ne)uspjeha“. Voditelj okruglog stola je bila stručna savjetnica za profesionalno savjetovanje i rehabilitaciju, Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i obrazovanje iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područni ured Virovitica, gđa. Dragana Jandrić.

 Organizator online okruglog stola je Razvojna agencija VIDRA, a partneri su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Virovitica, Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije i Gradska razvojna agencija Slatine (GRAS).