Novosti

EDIC Virovitica sudjelovao je u događanju Veliki skok u Dravu 2018.

Dana, 08. srpnja 2018. godine Informacijski centar Europe Direct Virovitica sudjelovao u događanju Veliki skok u Dravu 2018. na Križnici (općina Pitomača).

Svrha sudjelovanja EDIC-a Virovitica na događanju Veliki skok u Dravu, proslava europskih rijeka, je podržavanje inicijative međunarodne akcije za očuvanje europskih rijeka. Centar je imao svoj štand na događanju na kojem su posjetioci imali priliku informirati se o EU te su im bili dostupni promotivni materijali i publikacije povezane uz EU.

Posjetitelji su bili rekreativni sportaši i ostali stanovnici Virovitičko-podravske županije, od najmlađih do najstarijih uzrasta koji su zaljubljenici u prirodu i koji podržavaju inicijativu za zaštitu europskih rijeka.

Veliki skok u Dravu 2018. organizirala je Turistička zajednica općine Pitomača, Općina Pitomača, Nippy adventures i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije. Suorganizatori su događanja su TZ grada Đurđevca, Dravski peski i Pitko.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.