Novosti

Održana 11. Motivacijska radionica u sklopu projekta Pozitivne vibracije

Dana, 12. ožujka 2020. godine u Poduzetničkom inkubatoru u Virovitici s početkom u 13 sati, održana je motivacijska radionica za nezaposlene pripadnike ranjivih skupina. Radionica je održana u sklopu projekta Pozitivne vibracije koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. prema Ugovoru o dodjeli bespovratnih sredstava UP.01.3.1.01.0081.

Cilj motivacijske radionice je osnaživanje i motiviranje ranjivih skupina za aktivaciju i ulazak na tržište rada, ojačati iste te doprinijeti povećanju zapošljivosti na području Virovitičko-podravske županije.

Također, cilj motivacijskih radionica je unaprijediti komunikacijske vještine nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina, osmisliti i osvijestiti načine pozitivnog mišljenja, povećati osjećaj samopoštovanja i samopouzdanja učenjem novih i praktičnih metoda suočavanja za svakodnevnim stresom, nepovoljnim životnim okolnostima te osmišljavanje kreativnih načina  rješavanja teškoća.

Motivacijsku radionica organizirala je Razvojna agencija VIDRA u suradnji s partnerom Hrvatskim zavodom za zapošljavanje-Područni ured Virovitica.